Weblap készítés


A mai világban, ha egy vállalkozás weblappal rendelkezik az már nem luxus, hanem szinte elvárás. Ezzel mindenki tisztában is van. Ami a mai világban viszont nagyon számít, hogy ezt az elvárást milyen minőségben, mennyi idő alatt és nem utolsó sorban mennyiért valósítja meg valaki.

Egy weblap tervezésekor 3 fő kérdés merül fel:

 

Mire legyen képes?

Az oldal működésének és funkcióinak gyakorlatilag minden esetben "csak" a rendelkezésre álló idő és a pénztárca szabnak határt ezért nagyon fontos az igények pontos meghatározása. A felmért igények alapján segítünk dönteni, hogy teljesen egyedi vagy tartalomkezelő rendszerre (CMS) épülő weblap nyújtaná a legjobb ár/érték arányt.

 

Tartalomkezelő Rendszerről

A tartalomkezelő rendszerek legfőbb előnye az oldal tulajdonosa számára, hogy sokkal kisebb költségből elő lehet állítni a ráépülő internetes oldalt és annak karbantartása nem igényel web fejlesztői képességeket. Az oldalak, egy adminisztrátori felület segítségével, bárhol és bármikor könnyedén módosíthatóak, csak egy böngészőre van szükség. Tartalmak szerkesztésére egy könnyen használható szövegszerkesztő szerű felület áll rendelkezésre.

Cégünk, sok más fejlesztői irodával ellentétben, nem fejlesztett saját CMS rendszert. Viszont, nagy tapasztalattal rendelkezik egy olyan CMS üzembe helyezésével, amelyet a világon már több mint 100.000 weblaphoz használnak. Ez az Umbraco.

umbracoLogo

 

Tárhely

A megrendelők kis százalékát foglalkoztatja, viszont sokat spórolhat a weblap tárhelyén is, hiszen ezt hónapról hónapra kell majd fizetnie.

Tekintse meg ASP.Net tárhely kínálatunkat vagy Kérjen személyreszabott tárhely ajánlatot!

 

Hogyan nézzen ki?

Egy internetes felület leg szembetűnőbb része a grafika, aminek kialakítását szintén befolyásolhat a vevő anyagi kerete. Szerencsére manapság az internet tele van profi grafikusok által készített web grafika sablonokkal, melyek használatával a megrendelő pénzt és időt takaríthat meg. Hiszen ezek töredékébe kerülnek egy személyre szabott arculathoz képest. Természetesen örömmel vállaljuk személyre szabott arculatok kialakítását is!
 
Grafikusok által készített sablonok megtekinthetőek: Themeforest.com oldalon.

 

Mennyibe fog kerülni?

Egy internetes portál kialakításának költségét a fent említett tényezők határozzák meg. Az alábbi táblázat segítségével összehasonlíthatja a weblap tervezés során felmerülő kérdéseket, ár / érték alapján: 

    Grafika
    Sablon Egyedi arculat
Motor CMS Leg költséghatékonyabb konstrukció, legrövidebb fejleszési idő Minden igényt kielégítő grafika, kiegészítve a CMS minden előnyével
Egyedi weblap Kompromisszum nélküli funkcionalitás, előre elkészített grafika Minden téren egyedi igényeket kielégítő konstrukció. Hosszabb fejlesztési idő, magasabb költségek.

 

Felkeltettük érdeklődését? Kérjen ingyenes árajánlatot!
Lépjen velünk kapcsolatba

Ha csak egy kérdése lenne, vagy akár egy egész rendszert szeretne készíttetni:

© 2012 Minden jog fenntartva. Link-Solution Software

powered by Umbraco