IT rendszerek fejlesztése


Régiónkban még mindig sok cég használ elavult informatikai megoldásokat, miközben irodáikban kihasználatlanul sorakozik a számítástechnikai infrastruktúra.
Gyakran találkozni Excel alapú üzleti intelligenciával (gyártástámogatás, raktárkezelés, értékesítés regisztrálása), telefon és email útján folytatott kommunikációval. Egy adott idő után, ezek a folyamatok képezik a vállalat gyarapodásának gátját. Bizonyos cégméret felett a megfelelő informatikai támogatás hiánya lelassíthatja a mindennapos munkát, nehézkessé teheti a kommunikációt (cégen belül és a külvilággal egyaránt) illetve ellehetetlenítheti a szervezet átláthatóságát, melyek együtt megbéníthatják a vállalat működését.

Megoldásainkkal igyekszünk lefedni az ügyviteli alkalmazásokat, vezető információs rendszereket és más, egyedi megoldásokat is. Ennek keretében a rendszerfejlesztés teljes életciklusát átfogó megoldást kínálunk: az egyedi megoldások tervezését és kivitelezését.Lépjen velünk kapcsolatba, hogy elkészíthessünk egy ingyenes árajánlatot! Tovább
Lépjen velünk kapcsolatba

Ha csak egy kérdése lenne, vagy akár egy egész rendszert szeretne készíttetni:

© 2012 Minden jog fenntartva. Link-Solution Software

powered by Umbraco